Over ons

Ik ben Mieke Raemakers-Mennen
Ik woon met mijn man Henk en mijn kinderen Tom en Lisa in het buitengebied van Kelpen-Oler.
Na 9 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben, waarvan 6 jaar in het Montessori-onderwijs, heb ik besloten dat ik me wil richten op kinderen uit het basisonderwijs met een individuele hulpvraag en mensen die graag willen ontspannen.
Ik ben bevoegd intern begeleider en heb in 2010 de opleiding voor remediaal specialist afgerond. Ik mag me nu master special educational needs noemen.

Toen mijn vader in 2004 ernstig ziek werd, kwam ik via hem in contact met Math Hansen en het muziekwaterbed. Nadat mijn vader in 2007 is gestorven heb ik zijn dagboekaantekeningen gebundeld en samen met mijn eigen ervaringen uit die periode verwerkt in een boek: Ik kanker? Dat kan toch niet!? Door het schrijven van het boek kwam ik steeds meer in contact met Math Hansen. Het werken met het muziekwaterbed kreeg steeds meer mijn interesse.
Math heeft me leren werken met het muziekwaterbed en staat me op de achtergrond nog steeds met raad en daad terzijde. Iets waar ik ontzettend dankbaar voor ben.

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring mogen opdoen met het werken met het muziekwaterbed.
Ik heb bij H2O-sonic in Elsloo het certificaat basistechnieken muziekwaterbedtherapie behaald. In 2011 heb ik het diploma voor de medische basisvakken (post) HBO behaald en op dit moment ben ik de opleiding voor voetreflexplus aan het volgen, waarin de Westerse en Chinese voetreflex op een waardevolle manier geïntegreerd aangeboden worden. Een waardevolle aanvulling van het werken met het muziekwaterbed.